Delen via sociale media

 

Iedereen verdient het om het beste uit zichzelf te kunnen halen.

 

Er zijn meerdere redenen waarom mensen bij ons komen voor coaching. Het kan zijn dat je problemen ervaart in je persoonlijke leven. Of misschien ben je op zoek naar meer rust en balans in de dagelijkse dingen. Voel je je gehaast maar weet je niet waar het vandaan komt?  Voelt je hoofd te vol en wil je daar meer ruimte in vinden?

Het coachen met paarden is inmiddels een erkende methode om te werken met gevoelens, inzichten  en patronen. De paarden zijn een meester in het laten zien hoe je doelen kunt bereiken, ze geven nieuwe inzichten en leggen bekende en onbekende patronen bloot. Een van de redenen waarom ze daar zo goed in zijn is omdat ze niet alleen prooidieren zijn, maar ook kuddedieren. Ze leven hun leven in een grote groep en dat maakt dat ze zich continue bewust zijn van hun omgeving. De paarden zijn samen één. Ze stemmen zich energetisch op elkaar af en hun gedrag is ook afgestemd op de kudde en stelt het belang van de groep voorop.  Alles is een reactie op de omgeving en de onderlinge relaties.

 

En  juist daar maken wij tijdens het coachen met paarden gebruik van.  Op het moment dat je met het paard de bak in stapt vorm je samen met het paard een kudde. Het gedrag van het paard is een reactie op de omgeving en de relatie die hij op dat moment met jou aangaat. De coach helpt door het gedrag van het paard te vertalen naar jou. De coach is er op elk moment om jou te helpen en de veiligheid van zowel jou als het paard te bewaken.

 

Individuele coachsessies of een traject worden voor jou op maat gemaakt, neem contact op voor de mogelijkheden.