Delen via sociale media

Loswerken:

Het werken met een paard in vrijheid waarbij de focus ligt op de communicatie via lichaamstaal, en de kleinste subtiele hints, tevens gebruik ik het loswerken om grenzen te stellen bij combinaties die een verstoord evenwicht hebben.

Grondwerk

Het werken aan de enkele lijn aan een halster, kaptoom, cordeo of halsring. Minder vrij dan het loswerken, maar duidelijker door de verbinding tussen mens en paard

Dubbele lange lijnen / Dubbele longe

Een fijne manier om het paard bekend te maken met de hulpen vanaf de grond, maar een echte trainingsmethode op zich. Je kunt vanaf de grond zien hoe het paard beweegt, het paard begeleiden en daadwerkelijk verbeteringen aanbrengen die het paard soepeler maken.

 

 

Angst bij paard en ruiter

Niets zo vervelend als angst en onzekerheid tijdens het rijden en bij de omgang, als coach en leerkracht kan ik je een goede begeleiding geven die je helpt om je angsten te overwinnen en samen weer een team te worden. Dit kan zowel in de bak als buiten.

Trailerladen

Je staat klaar voor je wedstrijd, verhuizing of clinic en je paard wil niet op de trailer? Laat het je niet overkomen en neem tijdig contact op.

                                

Een combinatie van deze dingen is ook mogelijk. 

Ook bied ik hulp bij problemen met omgangs-en gedragsproblemen, of bij het opstellen van een trainings- of revalidatieschema.

Informeer naar de mogelijkheden