Delen via sociale media

Irish Lady, de oude wijze crone

het paard waarmee mijn zoektocht begon. We zijn samen opgegroeid, hebben samen

 veel meegemaakt. Van heerlijke buitenritten tot een optreden op Paard&Koets en alles

daartussenin. Ooit begonnen met een stangbit, want wat was ze sterk en we begrepen elkaar

echt niet. Inmiddels hebben we voldoende aan een halsring of touwhalster en begrijpen we

elkaar zonder woorden. Irish heeft al veel mensen van hun paardenangst geholpen en is een kei in het opleiden van mensen. Ze spiegelt je en vertelt op een vriendelijke manier wat ze ervan vindt.

 

 

 

Rohan, het indianenpaard

 

Zoon van Irish en mijn huidige rijpaard, zelf gefokt, op zijn 8e gecastreerd en daarna zijn we begonnen om hem op te leiden volgens de klassieke dressuur methode. Hij is werkwillig, gedreven en heeft een heerlijk gevoel voor humor. Ik hoop dat we samen mogen blijven groeien en dat hij uiteindelijk samen met mij mensen kan gaan helpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aidan,klein vuur

 

Klein is hij van formaat, maar dat is dan ook zowat het enige kleine aan hem. Zijn ego is gigantisch en het enige wat hij wil is knuffelen en contact met je maken. Eigen ruimte vindt hij onzin, hij wil in je broekzak en met je mee. Maar zo groot als zijn ego is, zo klein is ook zijn hartje. Hij kan met alles en iedereen contact maken en ik moet de eerste persoon nog tegen komen die niet met hem wil werken. Pas op voor zijn streken, want hij heeft je veters los voor je het door hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Keevan, oude wijze ziel

 

Officieel niet mijn paard maar van mijn vriend, maar al sinds jaar en dag het maatje van Rohan. Zelfs voor mij een enorme uitdaging, maar als je hem voor je gewonnen hebt heb je een vriend voor het leven. Een meesterlijke spiegel met een prachtige uitstraling.