Delen via sociale media

 

Ik ben Lonneke van Veen geboren te Alkmaar in September 1983. Na de lagere school en de middelbare school heb ik 2 jaar in Dronten gestudeerd voor docent paardenhouderij. Door persoonlijke omstandigheden ben ik daar echter mee gestopt en ben ik op Inholland de Pabo gaan doen, tussendoor heb ik altijd in de horeca gewerkt. Maar ondanks dat ik het onderwijs geweldig vind, hebben het tekort aan banen en het kriebelende paardenvirus ervoor gezorgd dat ik een opleiding tot Holistisch Instructeur ben gaan doen. En daar ging een wereld voor mij open.

Ik was me al enige jaren aan het verdiepen in Parelli maar tijdens mijn opleiding ging ik aan de gang met de klassieke dressuur en het loswerk, grondwerk en de dubbele lange lijnen van Emiel Voest. Onder begeleiding van verschillende instructeurs  ben ik mij de afgelopen jaren gaan verdiepen in het trainen, lesgeven en opleiden van paarden en ruiters.

 

 Ook heb ik verschillende clinics gevolgd bij  Marijke de Jong, David de Wispelaere, Anja Beran, Ross Lewis en Anna Marciniak.


Meerdere keren per jaar heb ik les van Noora Ehnqvist, waarbij ik mij verdiep in het werken met paarden en body awareness. Inmiddels heb ik zowel de opleiding tot Equine Assisted Coach afgerond als de opleiding tot Cognitief Coach en gebruik ik het coachen ook in mijn lessen. Of kun je een individuele of groepscoaching boeken. 

Alles om mijn eigen visie en omgang met paarden te kunnen verbeteren en om andere mensen te kunnen begeleiden naar een fijne en goede samenwerking met hun paard. Daarnaast ben ik werkzaam als Equine Assisted Coach, kijk hiervoor onder het kopje coaching.