Over onsWie ben ik?

Mijn naam is Lonneke van Veen, ik ben geboren in 1983 en sinds 8 jaar ben ik werkzaam als instructeur en coach.


Paarden hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Mijn eerste paard heb ik nu zelfs 23 jaar later nog steeds. Vroeger wilde ik altijd al in de paarden werken, maar zoals alle verstandige ouders waren ook de mijne niet over te halen tot een paardenopleiding.

Na de agrarische hogeschool, pabo en vele jaren in de horeca heb ik dan toch de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een instructeursopleiding bij Dressuur natuurlijk gaan volgen. Deze opleiding duurde 3 jaar en heeft mij veel kennis gegeven op het gebied van grondwerk en klassieke dressuur.


Omdat ik mij verder wilde verdiepen in de leerbaarheid van zowel paard als mens ben ik bij de Keulseweg een coachopleiding begonnen, daarna heb ik de opleiding bij het centrum voor Paardencoaching gevolgd alsmede de kindercoachopleiding en tegenwoordig ben ik aan het centrum verbonden als docent voor zowel de basis als de kindercoach opleidingen.


Tijdens het lesgeven zal ik ook mijn kennis als coach inzetten zodat het voor zowel paard als mens een fijne ervaring wordt.