Nieuwste Blogs 

BLOGS

Maak geen excuses voor je verleden...

Onderstaande foto ben ik met Irish, ik denk rond mijn 18e. Als ik naar de foto kijk met de kennis die ik nu heb dan zie ik in eerste instantie vooral veel dingen die ik nu anders zou doen. De sporen, de cap, het hoofdstel etc. Maar als ik kijk naar het verleden vóór die foto dan hadden we samen al enorme stappen gemaakt. We waren beiden behoorlijk groen toen we samen begonnen te werken en dan is dit een behoorlijke prestatie.

Een helpende hand

Wacht maar, ik pak wel even een longeerlijntje, staat hij er zo op!

Juist ja, ze bedoelt het goed, maar mijn paard kennende is de bewuste dame in combinatie met een longeerlijn een recept voor paniek bij mijn paard en ik bedank haar dan ook vriendelijk voor de moeite en zeg dat we het wel redden, hij wil alleen even de trailer bekijken en dan stapt hij er zo op. Dat is onze afspraak en die wil ik respecteren. Ze kijkt me verbaasd aan, zegt nog even; dan moet je het zelf maar weten en vervolgt haar weg.

Het recht om tot inkeer te komen

De maatschappij verhardt, we weten het allemaal, en we doen er ook (bijna) allemaal aan mee... Foto’s op Facebook en bokt moeten eigenlijk al het perfecte plaatje laten zien, je moet goed opletten wat je plaatst, want voor je het weet word je publiekelijk de grond in geboord.

Ja, maar hij doet het om mij te pesten.

Dooddoener nummer 2

Als je werkelijk denkt dat je paard iets doet om jou te pesten? Klik dit berichtje dan maar weg, want dan gaan we het niet eens worden…